perjantai 6. elokuuta 2010

Road to Larvik

Keskiviikon kylätaistelun peruunnuttua Vera myrskyn syöksyvirtauksien takia lähdettiin kokeilemaan vehkeiden kestävyyttä navakkaan keliin. Suuremmilta kalustevaurioilta vältyttiin ja todettiin, että vene on valmiina Norjan koitoksia varten.

Hetki ennenn lähtöä Jänissaaresta

Torstaina paikallinen printtimedia kävi kuvaamassa veneennostoa traikulle. Kuvaussession päätyttyä vene pestiin ja vahattiin kiiltäväksi.

Perjantaina pakattiin kamat autoon ja nokka kohti Naantalia. Vene saatiin turvallisesti laivaan Naantalissa. Nyt on hyvää aikaa hieman pohtia tulevia koitoksia.


Laivassa oli hyvin tilaa

Tavoittetta ei pitänyt olla, mutta sain huomata aamulehteä lukiessani, että kärkikolmannekseen pitäisi sijoittua. Tavoite tuntuu sopivan haasteelliselta, mutta ei tavoittamattomalta.


Lautalla vuonon läpi

Tänään saavuttiin noin klo 17.00 kisapaikalle, noin kymmenen tunnin ajamisen jälkeen. Kaikki MM-kisoihin osallistuvat veneet punnitaan vesillelaskun yhteydessä. Vene piti tyhjentää käytännössä täysin kaikesta ylimääräisestä rojusta. Varmuuden välttämiseksi pesimme vielä veneen ennen punnitusta. Punnituksesta selvitiin kunnialla ja samassa rysäyksessä punnittiin miehistö ja mitattiin purjeet.

Huomenna on tarkoitus mennä hieman reenaamaan ja ihmettelemään virran oikkuja rata-alueelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti